Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

Business Stamppot, gezellige en leerzame avond.

29-11-2016

Eind oktober hadden wij een goed bezochte stamppot buffet avond voor de leden van de BCW.

Diegene die bij de business stamppot buffet waren hebben een gezellige en leerzame avond gehad met een lezing over personeelsbeleid vanuit het zicht van De Jong & Laan en een stuk over Belasting wijzigingen door FlexAccount. Op onze facebook en website pagina’s treft u sfeer foto’s van deze avond. http://www.bcwalburgen.nl/fotos.html

 

Tijdens deze avond hebben wij ook een inschrijving voor de wedstrijd Vitesse – NEC op 2 april 2017 gedaan. De kaarten voor business seats ter waarde van € 175 hebben wij in samenwerking met Vitesse voor € 50 per kaart kunnen aanbieden.

Zoals verwacht waren er al veel gegadigden. Men kan per onderneming/lid van BCW in principe maximaal twee (2) kaarten vastleggen. Dus wees er snel bij.

 

Als laatste is er door een “bron” een bedrag ter beschikking gesteld welke we voor een goed doel konden besteden.

Op  donderdag 17 november gaan 44 bewoners en begeleiders van de dagopvang van St Jozef in Gendt,

onderdeel van de RijnWaal Zorggroep,  

genieten van een heerlijk vervroegd “kerstdiner” bij Restaurant Rijnzicht in Doornenburg.

Namens alle dinergasten mogen we de leden van de BCW bedanken voor deze geste en ze kijken allemaal uit naar dit leuke uitje.

 

Zonder twijfel is Business Club Walburgen een inspirerende club van enthousiaste (jonge) ondernemers te noemen.  Neem eens de moeite onze website te bezoeken of schrijf ons een aanmeldingsmail naar info@bcwalburgen.nl .

En wie weet kunnen wij ook u bij een van onze bijeenkomsten begroeten.« terug naar overzicht