Activiteiten

Agenda 2020-2021

GEANNULEERD: 18 November (Woensdag): Diner De Klok/Bij Cas

leden,

We zullen allemaal het nieuws wel volgen en zien dan de ontwikkelingen rond het virus niet de goede kant op gaan. 
Het lijkt ons momenteel dan niet het beste moment om het uitje van 18 november door te laten gaan, als het tegen die tijd überhaupt al wel zou mogen.

Natuurlijk willen we wel iets ondernemen, maar doen we dat op aangepaste wijze. 
We willen een 2-tal horecaondernemers Beste onder ons een hart onder de riem steken en dus hebben we voor al onze leden dinerbonnen gekocht bij ze. 
Ieder lid zullen we binnenkort hopelijk verblijden met bonnen ter waarde van € 50, een voor Rijnzicht en een voor By Cas/De Klok. 
We kijken nog even of we deze bonnen persoonlijk bij jullie komen afgeven, of dat het gezien het virus beter is deze op te sturen.

We geven onze medeleden met alle plezier een klein steuntje in de rug en wij allen kunnen op een later moment genieten van een lekker etentje.

Daarnaast willen we iedereen bedanken voor het aanhouden van het lidmaatschap van ons clupje. 
Het zijn voor velen niet de makkelijkste tijden, maar gelukkig zien we geen ledenverloop. De gedachte achter de bonnen is dat we als leden onderling elkaar ook kunnen helpen. 

Mocht er iemand de komende weken/maanden ook bepaalde ideeën hebben, waar we als club wat mee kunnen/moeten, dan horen we het natuurlijk heel graag.

Blijf allemaal vooral gezond en zodra er weer mogelijkheden zijn, komen wij vanzelf in de lucht.

 

 

Activiteiten: