Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

We hebben weer 2 nieuwe leden!

09-09-2019

We hebben voor het nieuwe seizoen weer 2 nieuwe leden.

 

Basten BouwService bestaat sinds december 2015. Na 25 jaar loondienstervaring kreeg ik, Emiel Basten, de mogelijkheid mijn eigen bouwbedrijf te beginnen en hiervoor mijn opgedane vakkennis in te zetten. Aan de slag als zelfstandig ondernemer was voor mij op dat moment een juiste stap.

Na mijn opleiding mts-bouwkunde begon ik als jonge werknemer bij een aannemer. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij diverse aannemers, meerdere opleidingen gevolgd en ben ik doorgegroeid in mijn vaardigheden in de bouwwereld. Ik ken de kneepjes van het vak van bouwplaats tot kantoor. In mijn functie van projectleider begeleidde ik nieuwbouw- en verbouwprojecten voor particulieren en bedrijven, met als specialisme de verbouw van winkelpanden. Daarbij maakten het leidinggeven aan het team en het communiceren met alle partijen het plaatje compleet. Toen eind 2015 die mooie kans op mijn pad kwam, besloot ik deze met beide handen aan te pakken. Daarmee was het ontstaan van Basten BouwService een feit.

 

De afgelopen jaren maakte Basten BouwService een snelle groei door en inmiddels hebben wij vijf vakkundige werknemers in dienst. Sinds 2018 werkt ook echtgenote Rosé Basten volledig mee in het bedrijf. Wij zijn er trots op dat we in korte tijd een gedegen basis hebben gecreëerd voor een goedlopend bouwbedrijf. We werken met passie aan ons vak en weten dat ook over te brengen op onze klanten. Het is prettig om te ervaren dat klanten ons weten te vinden en terug blijven komen.

 

Als zelfstandig ondernemer sta ik altijd voor uitdagingen. Maar mijn insteek is dat die uitdagingen er zijn om op te lossen. Bouwen aan een mooie toekomst doen we samen.

 

Emiel Basten

E info@bastenbouwservice.nl

I www.bastenbouwservice.nl

 

 

Onze visspecialiteitenzaak is gevestigd in het leuke Gelderse dorp Elst. Bij ons vind je een groot assortiment verse vis, rechtstreeks van de afslag, dus dagvers. Dat maakt ook dat verschillende soorten, zoals zalm en tonijn geschikt zijn voor sushi. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment in gebakken en gerookte vissoorten en verse kant en klare maaltijden. Kom binnen en proef de gezelligheid en liefde voor het vak!

 

Van een broodje haring, een bakje kibbeling tot vers bereidde maaltijden of schaal- en schelpdieren: bij Snapperz Seafood kun je zes dagen per week genieten van verse vis. In de visspeciaalzaak wordt met veel passie gewerkt en staat kwaliteit voorop. ‘We maken alleen dagverse producten klaar, want met verse producten bereid je een unieke en ambachtelijke smaak’, aldus Richard Meulink.

 

In mei 2018 opende Richard Meulink samen met zijn zoon Luuk Snapperz Seafood in Elst. ‘Het verbaasde ons dat er nog geen viswinkel te vinden was in de gemeente terwijl er wel veel andere andere specialiteitenwinkels zijn. Het openen van een eigen viszaak was dus wat ons betreft een gat in de markt.’ En dat is gebleken, in de korte periode dat Snapperz Seafood bestaat is het klantenbestand enorm gegroeid.

 

Richard Meulink

E richard@snapperz.nl

I www.snapperz.nl

 

We heten Emiel en Richard welkom bij de leukste Business Club van de Betuwe.« terug naar overzicht