Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

Nieuw lid wwb Dakkapellen Gendt

25-06-2018

We hebben weer een nieuw lid:

wbb dakkapellen, kennis gebundeld in kwaliteit!

wbb dakkapellen is 15 jaar geleden begonnen als aannemersbedrijf en heeft zich in de loop der jaren ook gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Door de grote vraag naar onze hoge kwaliteit dakkapellen waren we gedwongen te verhuizen naar een groter pand. Op 6 augustus 2012 werd dit nieuwe pand in Gendt in gebruik genomen. De dakkapellen van wbb dakkapellen worden in eigen beheer vervaardigd en binnen 1 dag, wind- en waterdicht, door onze eigen vakmensen geplaatst.

Wbb is voorbereid op de toekomst. In 2020 zal er een nieuw bouwbesluit komen, hierbij gaan de isolatiewaarden voor uw woning weer drastisch omhoog, zo ook voor alle uitbreidingen aan uw woning zoals een dakkapel.

Wbb heeft onlangs in samenwerking met Paintit en Nestaan  een nieuwe manier van isoleren bedacht voor onze dakkapellen. Hieruit is voortgekomen dat wbb dakkapellen op een zéér ingenieuze wijze kan en gaat isoleren tot een Rc waarde van minimaal 6 en hoger zonder dat het aangezicht van haar dakkapellen hun gezicht verliezen en onnodig dikke dakranden en wangen ontstaan.

Tevens is er op het gebied van luchtdicht bouwen een enorme vooruitgang geboekt door deze werkwijze, ook hier zal wbb een graag geziene partner blijven in de bouwwereld.

Door afscheid te hebben genomen van de “vertrouwde” sandwichplaten, die niet meer aan de vraag kunnen voldoen van u als consument, is door de nieuwe werkwijze ook de mogelijkheid om zonnepanelen op ons dak te plaatsen toegenomen, dit in tegenstelling tot de sandwichpaneel daken, deze waren hier niet altijd evengoed op voorbereid, nu is wbb hier al voorbereid en kunnen wij aan uw vraag voldoen.

Kortom, wbb loopt voorop en is uw beste keus in kwaliteit en prijs!

wbb dakkapellen heeft een aantal adviseurs die, geheel vrijblijvend, bij u thuis of in Gendt deskundig advies en een offerte op maat voor u uit kunnen brengen. Desgewenst kan wbb dakkapellen de vergunning inclusief de bijbehorende tekening voor u verzorgen.

Kortom: als u waarde hecht aan een persoonlijke benadering, vakkundig advies, kwaliteit en professioneel maatwerk, dan bent u bij wbb dakkapellen aan het juiste adres!

 « terug naar overzicht