Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

We hebben weer 2 nieuwe leden!

06-07-2017

We hebben weer twee nieuwe leden: 

 

Vve Nederland

 

Professioneel VvE beheer: een vak apart

Professioneel en betrouwbaar vastgoedbeheer is een absolute vereiste voor de kwaliteit en de continuïteit van uw Vereniging van Eigenaars. Het beheer van uw Vereniging van Eigenaars vergt immers meer dan goede bedoelingen: het is een vak dat 100% focus vereist.

Als één van de grootste VvE beheerders van Nederland verstaat VvE Diensten Nederland dit vak als geen ander. Niet voor niets vertrouwen al meer dan 1.000 Verenigingen van Eigenaars op onze diensten!

Paul Pere

 

De Smaakcateraar

   

Dé Smaakcateraar maakt van bijzondere momenten een smaakvolle belevenis. Jouw lunch, jouw feest, jouw borrel. Dé Smaakcateraar is een cateraar die werkt voor zowel particulieren als voor ondernemers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf (MKB). We bereiden en serveren verse en pure gerechten en dranken van de beste kwaliteit. Al onze gerechten zijn ‘huisgemaakt’. We zijn creatief en bedienen onze klanten graag op maat. Geen dag is hetzelfde, en dat is nu net de uitdaging. Steeds een nieuwe locatie, andere mensen, andere wensen. Tevreden zijn wij van Dé Smaakcateraar pas als jij het bent!

Roy Tinneveld

 « terug naar overzicht