Nieuws

Bijeenkomst Fort Pannerden, 14 september 2022

16-09-2022

Op woensdag 14 september waren we met 32 leden van business club Walburgen te gast op Fort Pannerden. Na de ontvangst met koffie en gebak werden er in 3 groepen rondleidingen gegeven door het fort.

Fort Pannerden behoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie en heeft de status van Unesco Werelderfgoed. Dit fort is bijna bij alle leden wel bekend en de meeste leden waren er al vaker geweest. Toch wisten onze gidsen ons te verrassen met nieuwe verhalen en anekdotes. Immers door lopende onderzoeken komt er steeds meer informatie over het fort en haar geschiedenis boven water.

Nadat enkele van ons het kanon hadden bediend, konden we genieten van de ondergaande zon boven op het fort en stond er weer een lekkere maaltijd klaar van De Smaakcateraar.

De Smaakcateraar, 5 september verwoest door een grote brand en binnen één week weer operationeel. De veerkracht van deze onderneming en de inzet en betrokkenheid van haar personeel is bewonderenswaardig en geeft veel vertrouwen in de toekomst. Roy, heel veel succes met ‘De Smaakcateraar 2.0’.

Tenslotte was er natuurlijk tijd om nog even gezellig bij te praten onder het genot van een borrel en was er voor de aanwezigen de kans om kennis te maken met het handboogschieten.

Het was weer een geslaagde avond en binnenkort horen jullie weer van ons voor onze nieuwe activiteit.