Nieuws

Bedrijfsbezoek bij Icar Keukens, Herveld en Snapperz Seafood, Elst

07-11-2019

De 1e business bijeenkomst was op donderdag 7 november 2019.

Om 18:00 uur verzamelden bij De Klok ongeveer 18 BCW leden voor koffie/thee en gebak. Heerlijke brownies en andere zoetigheid stond klaar om te worden opgegeten.

Om 18:15 uur vertrokken met auto’s naar ICAR te Herveld (www.icarkeukens.nl ) voor een rondleiding met praatje en een hapje en drankje. Daar waren nog eens 6 BCW leden.

Allen werden door Jan en Karin een warm welkom geheten waarna de hapjes bij een deel van de (uitgehongerde) leden er goed in gingen. Jan heeft voor twee verschillende groepen een rondleiding gegeven door zijn zaak waarbij alle facetten van een goed design voor een keuken werd besproken. Super hoe Jan dit heeft aangepakt en mooi om te zien dat het enthousiasme ook overslaat naar een groeiende klantenkring. Zelfs in Gendt bij “Boerstal” is Jan nu druk bezig.

 

Rond 19:45 uur ging de reis verder naar Snapperz te Elst (www.snapperzseafood-elst.nl ) waar onder het genot van een hapje en een drankje dat door de Klok vanuit Herveld razendsnel naar Elst was verplaatst (Dank, Bart!) werd door Richard de filosofie van het bedrijf besproken.

Hier werden de BCW-leden getrakteerd op verschillende vishapjes.

Richard vertelde hoe hij van slager naar visleverancier was gegroeid en hoe hij zich voor een paar jaar terug in Elst heeft gesetteld. Elst moet nog wennen aan zo’n mooie winkel maar Snapperz heeft al een tweetal goede jaren achter de rug. De zalm, kibbeling (echt anders dan bij een kraam!), tonijn, garnalen en wat al niet meer waren een ware attractie om lekker als “fingerfood” op te eten.

 

Rond 22:15 uur ging het gezelschap terug naar Gendt waar de vis nog even wat vocht kreeg toegediend bij de Klok.

Om 23:30 uur gingen ook de laatste BCW-leden voldaan naar huis.

Op naar een volgende bijeenkomst. Mochten er ondernemers zijn die het ook leuk vinden een bedrijfspresentatie te geven, schroom niet en neem contact op met de BCW via het bekende e-mailadres. 

 

Kijk hier voor de Foto's 

 

 

 « terug naar overzicht