Nieuws

Nieuw Lid Icar Keukens

19-04-2019

We hebben weer een nieuw lid.

Icar Keukens / J. Meeuwsen  

Op 1 januari 2018 heeft Jan Meeuwsen Icar Keukens overgenomen in Herveld. 

Jan heeft reeds vijftien jaar ervaring als verkoper en adviseur in de keukenbranche. In de regio Gendt is hij dan ook een bekend gezicht voor velen. Met zijn kennis wil hij de kwaliteit en vakmanschap waarborgen zoals klanten die van Icar Keukens Herveld gewend zijn.

Een begrip sinds 1978

Icar Keukens is sinds 1978 een begrip in keukenland. Door ons grote verzorgingsgebied – vanuit Herveld en wijde omgeving weet men ons te vinden – hebben we al een zeer groot aantal klanten mogen bedienen. Daar zijn we erg trots op.

25 keukenopstellingen

Sinds jaar en dag is Icar gevestigd in Herveld, waar wij een eigen showroom met ruim 25 keukenopstellingen hebben. Van moderne tot klassieke keukens; bij ons is van alles te vinden. Aan elke wens probeert Icar natuurlijk te voldoen. Regelmatig plaatsen we nieuwe keukens op basis van de laatste trends.

Bijzondere wensen

Ook voor inbouwkasten, tv-meubels of ombouwkasten steken wij onze handen uit de mouwen. Niks is te gek, het gaat ons bovenal om het eindresultaat en de wens van u als klant. Heeft u speciale wensen voor de afmetingen van uw keuken of maatwerkideeën? Wij passen de maten aan op uw persoonlijke voorkeuren en installeren deze met de grootst mogelijke precisie.

Kruisstraat 1A

6674 AA Herveld

Telefoon:
0488 – 451 738

E-mailadres:
herveld@icarkeukens.nl

 

  « terug naar overzicht